Online marketing diensten


ZOEKMACHINE ADVERTEREN
(SEA)

Zoekmachine adverteren is het plaatsen van advertenties (middels tekst of beeld) in de zoekresultaten van onder andere Google. Bij zoekmachine adverteren gaat het om de betaalde zoekresultaten. Deze zijn zichtbaar bovenin de pagina met de zoekresultaten.


ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE
(SEO)

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je zo hoog mogelijk scoort in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing/Yahoo. Je positie wordt bepaald door de kwaliteit van je content en autoriteit van je website en webpagina.


CONVERSIE OPTIMALISATIE
(CRO)

Conversie optimalisatie heeft als doel om de bezoekers op je website of webshop zo goed mogelijk te helpen, zodat deze tot conversie overgaan. Een conversie is een actie welke als doel wordt gezien, zoals een contactaanvraag, inschrijving of een productaankoop.


SOCIAL MEDIA MARKETING
(SMM)

Social media marketing maakt het mogelijk om middels verschillende social kanalen jouw diensten of producten onder de aandacht van de juiste doelgroep te brengen. Met de juiste aanpak, boodschap en targeting kan dit meer klanten, leads en opbrengst opleveren.

CONTENT
MARKETING
(CMO)

Content marketing heeft een tweezijdige bijdrage. Enerzijds draagt het bij aan zoekmachine optimalisatie en zorgt voor een hoge organische posities. En anderzijds is content dusdanig afgestemd op de doelgroep en zorgt hiermee voor conversieverbeteringen.